Mack op weg naar Europa!

In 2006-2007 heb ik (de webmaster) Mack (5 jaar) leren kennen als een klein gretig kereltje. Iemand die toen al wist wat hij wilde, Nederlands Kampioen worden en dat flikte hij afgelopen jaar.

Gesteund door zijn ouders en zus scheurde hij over de crossbanen van Nederland. Het was vallen, opstaan en vooral doorgaan. Want als Mack iets wil, dan gaat hij voor de volle 200% procent.

Nu 8 jaar verder heb ik veel met hem meegemaakt en weet ik wat hij kan en wil. Ook weet ik dat het een sport is waar je veel tijd in moet steken en vooral veel geld. Heel veel geld! Ieder jaar weer opnieuw moet er voor gezorgd worden dat het budget voor het seizoen op tafel komt. Samen met mensen die in Mack geloven en de ouders die bijna iedere verdiende cent in hem steken, lukt het altijd maar weer net.

Mack zijn droom is het om zo hoog mogelijk te eindigen op het EK en/of WK en om dit te kunnen realiseren is er meer geld nodig.

Je kunt op zoek gaan naar die ene grote sponsor die in één keer iets voor hem over heeft, maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar meerdere mensen die samen minder geven, maar toch het gewenste resultaat behalen.

Vandaag is er een crowdfunding project gestart om voor Mack de weg naar Europa vrij te maken.

Ik geloof in Mack en weet dat hij het kan en daarom ben ik bereid hem met zijn droom te steunen.

Neem een kijkje op http://crowdfunding.mackbouwense.com, lees zijn verhaal en kijk wat je er mee doet.

Dank voor de genomen moeite.

Sven, de webmaster