Mack Bouwense kent moeilijke start in de Dutch Masters of Motocross in Markelo

Mack Bouwense van Lakerveld Racing heeft een moeilijke start gekend in de Dutch Masters of Motocross in Markelo. Na meerdere valpartijen in de eerste manche kwam hij niet verder dan een zesendertigste plaats en ook in de tweede manche wilde het niet lukken voor de crosser uit Gouda waardoor hij genoegen moest nemen met een 32ste plaats.

Mack had geen makkelijke week gehad voor Markelo en dit eiste zijn tol in de wedstrijd. In de tijdtraining lukte het hem niet om er een perfecte ronde uit te persen waardoor hij strandde op een 31ste tijd.

In de eerste manche kwam hij vanaf een negentiende plaats naar voren maar helaas kwam hij tijdens zijn opmars drie keer ten val waardoor hij niet verder kwam dan een zesendertigste plaats. Ook in de tweede manche had Mack het moeilijk maar wilde niet opgeven en wist na een slechte start als 32ste te finishen.

Deze resultaten leverden hem in het dagklassement een teleurstellende 35ste plaats op.

Mack zal deze week gebruiken om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijd om het EMX125 Kampioenschap in Valkenswaard, een wedstrijd die aankomend weekend op het programma staat.