Mack Bouwense en team ‘Vol Gas Voor Zieke Kids’ uit elkaar!

Tot grote spijt moeten Mack en de voltallige familie Bouwense dit persbericht de wereld insturen. Meningen kunnen soms verschillen, maar soms zit je niet meer op één en dezelfde lijn en moeten er maatregelen worden genomen.

Om deze reden hebben Mack en de familie besloten om het team per direct te verlaten. Mack is een erg gevoelige jongen, met het hart op de juiste plaats. “Ik kon me niet meer vinden in de te volgen koers die het team de laatste tijd aan het volgen is.” Zegt hijzelf.  “Daarom is het beter om het team hun ding te laten doen en zelf uit te kijken naar een andere uitdaging. Wat die uitdaging is? Weet ik niet wij staan voor veel open, van het vinden van nieuwe sponsoren tot en met mijn naam koppelen aan één of meerdere goede doelen. Want zeg nou zelf wat is er mooier om iets terug te geven aan kinderen of mensen die niet lekker in hun vel zitten?”

Wie zich geroepen voelt om Mack te ondersteunen of zich wil aanmelden om de naam van Mack Bouwense te koppelen aan een goed doel kan zich bij moeder Wendy melden.

Tekst: Geert Gelaude / Foto: fam. Bouwense