Mack Bouwense zoekt supporters

Mack Bouwense, Nederlands kampioen 2014 KNMV 85cc kw, bekend in de media bij o.a. Hart van Nederland, zoekt supporters. De Club van 50 is een supportersclub van enthousiaste mensen die € 50,00 aan Mack sponsort zodat hij op internationaal niveau kan crossen.

Zeker nu het voor de bedrijven een moeilijke tijd is, is het ontzettend moeilijk voor Mack om het financieel rond te krijgen. Veel bedrijven hebben namelijk weinig of geen budget voor sponsoring.

Wilt u Mack ook helpen om het financieel rond te krijgen voor 2015?

Dan kunt u onder vermelding van uw naam € 50,00 overmaken naar rekeningnummer: NL54TRIO0197767613 t.n.v. Mack Bouwense te Gouda. (Anoniem steunen kan natuurlijk ook!! Vul dan ipv. uw naam “anoniem” in)

Wilt u ook Mack zijn persberichten ontvangen?
Vul dan bij de storting ook uw e-mail adres in zodat u toegevoegd word aan het adressen bestand en zo alle verslagen direct toegestuurd krijgt.

Op de pagina ‘Club50‘ kunt u de personen zien die Mack al steunen. Heeft u eventueel meerdere mogelijkheden voor sponsoring neem dan gerust contact op via info (at) mackbouwense.com of telefoon 0610066669 dan staan wij u graag te woord.

Bekijk hieronder de uitzending van Hart van Nederland