Premiere & Uitnodiging IK BEN ECHT NIET BANG!

De jeugddocumentaire ‘Ik Ben Echt Niet Bang!’ van Willem Baptist gaat in première op het Cinekid Film Festival en zal later in november op IDFA worden vertoont.

Cinekid vindt van 20 t/m 29 oktober 2010 plaats in het Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam, met vertoningen in het Machinegebouw en het Ketelhuis.

première Cinekid Film Festival:
Zaterdag 23 oktober om 15:00 uur in het Machinegebouw.

2e vertoning Cinekid Film Festival:
Zondag 24 oktober om 13:45 uur in het Ketelhuis.

‘Ik Ben Echt Niet Bang!’ wordt vertoond samen met de andere korte jeugddocumentaires die in de Kids&Docs workshop zijn ontwikkeld.

Voor het bestellen/reserveren van kaarten:

We hopen jullie allemaal daar te zien.

Ik Ben Echt Niet Bang! op tv:

In het weekend van 27/28 november, staat op beide dagen van 13.00 tot 14.00 uur Z@pp echt gebeurd eveneens de film geprogrammeerd, daarin dus 2 x 3 Kids en Docs. De precieze volgorde is nog niet bekend.

Hartelijk groet,
Mete Gümürhan, Willem Baptist en crew ‘Ik Ben Echt Niet Bang!’

KALIBER FILM
Stadhuisplein 11
2e verdieping, Office nr. A03
3012 AR Rotterdam
The NETHERLANDS

www.cinekid.nl/nl/festivalprogram/entry/4358
www.kaliberfilm.nl/films/bang.htm
www.shortfilmcentral.com/film/2329
www.zappechtgebeurd.nl
www.idfa.nl

Bekijk hier de documentaire.

Macks verhaal reist rond! – update 16.11.2011

De documentaire over Mack heeft vele nominaties ontvangen en is op meer dan 30 internationale filmfestivals vertoond waaronder:

Het 23e International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA), 55th BFI London Film Festival, 51th Krakow International Film Festival (Polen) , 34th Lucas International Children’s Film Festival (Duitsland), 30th Uppsala International Short Film Festival (Zweden), 56th Corona Cork Film Festival (Ierland), 11th Buster Festival for Children and Youth (Denemarken), Sprockets Toronto Children’s Film Festival (Canada).

Daar bovenop won de film o.a. een Kids Land Archive Award in Taiwan, werd de film geselecteerd in de Gouden Kalf Competitie van het Nederlands Filmfestival en won de Kinderkast Vakjuryprijs Non-Fictie tijdens de 25e editie van Cinekid!

Verder won de film ook nog ‘The Golden Gate Award’ in San Francisco.